1°C | 12°C
1°C | 15°C
2°C | 18°C

HALKA HİZMET HAKKA HİZMET ANLAYIŞI İLE HAYALLERDE OLMAYANLARI GERÇEKLEŞTİRME GAYRETİ GÖSTERİYORUZ..

Kavaklıdere Belediye Başkanlığımızca..Muski ile yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde.. Kavaklıdere Belediye Başkanlığımızın yetki ve sorumluluğundaki ulaşım yollarımızdan.. Alt yapı çalışmaları esnasında bozulan.. ATATÜRK... MENTEŞEOĞLU ve MEHMET GÖÇEN Caddelerimizdeki BEGONİT Taş kaplama çalışmalarımız devam ediyor...Çalışmalarımızın tamamlanan kısımları halkımızdan büyük beğeni alırken... Caddelerimiz yeni çehreleri İlçemizin marka değerine değer katıyor.

Kavaklıdere Belediye Başkanlığımızca devam eden BEGONİT Taş kaplama çalışmalarımızı Nisan ayının ilk haftasında tamamlamayı hedeflemekteyiz...