KAVAKLIDERE'DE.. YILLARIN HAYALİ OLAN... BİR PROJENİN DAHA YAPIMINA BİSMİLLAH DEDİK..

Kavaklıdere belediye başkanlığımızca yapım ihalesini geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiğimiz SANAYİ SİTESİ İNŞAATIMIZIN Temelini... Kaymakamımız Sayın Mustafa ARSLANŞAHİN.. Ak Parti Kavaklıdere ilçe başkanımız Sayın Volkan ALPÖZEN..Belediye meclis üyelerimiz... İlçe Jandarma Bölük Komutanımız Sayın Teğmen Hakan ARDA.. İlçe Emniyet Amirimiz Melih Veli TAYLAN..Yüklenici firma Temsilcilerimiz.. Merkez Muhtarlarımız.. Esnaf Odası Başkanımızın katılımları ile Pandemi önlemleri çerçevesinde dar katılımlı bir DUA ve KURBAN kesim Programı ile atmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz... Mevlam bizlere başlamış olduğumuz bu inşaatmıza Tamamlamayı bizlere nasip etsin İNŞAALLAH..